Güneş'ten defansa özel uyarı

  Deneyimli çalıştırıcı, defans oyuncularıyla özel olarak görüştü.Bordo-Mavili savunma, son haftalarda yaptığı hatalarla alarm veriyor. Özellikle Eskişehirspor maçında defans tel tel döküldü. Onur Kıvrak’ın müthiş kurtarışları olmasa, Trabzonspor beklemed

Güneş'ten defansa özel uyarı

 

 Deneyimli çalıştırıcı, defans oyuncularıyla özel olarak görüştü.
Bordo-Mavili savunma, son haftalarda yaptığı hatalarla alarm veriyor. Özellikle Eskişehirspor maçında defans tel tel döküldü. Onur Kıvrak’ın müthiş kurtarışları olmasa, Trabzonspor beklemediği bir yenilgiyle sahadan ayrılabilirdi. Galatasaray karşılaşması öncesi Şenol Güneş’i en çok endişelendiren konu da savunmada yaşanan bu sıkıntı.
Sol Bamba’nın sakatlanmasının ardından taşlar yerinden oynadı. Başarılı teknik adam, dün defansta görev yapan oyuncularıyla özel olarak görüştü. Güneş, “Üç önemli sıkıntımız var. Birincisi, topa müdahale etmekte geç kalıyoruz. İkincisi, pozisyon alma hatalarımız oluyor. Sonuncusu ise hatalar sonucu bir gol yedikten sonra toparlanamıyoruz ve peşinden bir gol daha yiyoruz. Galatasaray’ın hücum gücü ortada. Hatalarımızı affetmezler. Herkes çok dikkatli olmalı. Sahaya ayak bastığınız andan itibaren, her şeyi aklınızdan çıkartın. Tamamen maça konsantre olun. Unutmayın, bu maçta en büyük yük sizin omuzlarınızda olacak” diyerek uyarılarda bulundu.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler