Güneş'ten ciddiyet uyarısı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa maçını kazanarak ligdeki iddialarını ortaya koymaları gerektiğini belirterek, "Hata istemiyorum. Talihsiz puan kayıpları yaşadık. Bunları telafi etmeliyiz" diye konuştu. Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi

Güneş'ten ciddiyet uyarısı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa maçını kazanarak ligdeki iddialarını ortaya koymaları gerektiğini belirterek, "Hata istemiyorum. Talihsiz puan kayıpları yaşadık. Bunları telafi etmeliyiz" diye konuştu.

 

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 8. haftasında yarın deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa'yı mağlup ederek lider Bursaspor ile aradaki puan farkını kapatmak istiyor. Bordo - mavili takımın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, oyuncularına ciddiyet uyarısında bulunarak, "Bundan önceki haftalarda hiç hesapta olmayan puan kayıpları yaşadık. Artık hata istemiyorum. Bu maçı kazanarak ligdeki iddiamızı ve mücadele gücümüzü ortaya koymalıyız" diye konuştu.

 

"PERFORMANSIMIZI ARTIRMAK İÇİN YOĞUN ŞEKİLDE ÇALIŞTIK"

Güneş, antrenmanlarda sadece bu maçı düşündüklerini belirterek, "Rakiplerimizin neler yaptığı bizi ilgilendirmez. Biz kendi performansımızı artırmanın yollarını arıyoruz. Tüm çalışmalarımızda da bunun üzerinde durduk ve bunda da başarılı olacağımızı düşünüyoruz" dedi. Güneş, alacakları bir galibiyetin camiaya da derin nefes aldıracağına inandığını vurgulayarak, "Aldığımız her galibiyet camiaya mutluluk getiriyor. Bunun bilincinde olarak sadece kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi.

 

 

Yattara'nın açıklamalarını okumak için ilerleyiniz

 

 

 

YATTARA: "MİLLİ TAKIMDAKİ GİBİ OYNAYACAĞIM"

Gine Milli takımıyla son dönemde başarılı bir grafik ortaya koyan kaptan Yattara, Kasımpaşa maçında goller attırmak istediğini söyledi. Yattara, milli takıma seçilmesinin kendisi için ayrı bir moral kaynağı olduğunu belirterek, "Milli takımda oynadığım futbolun aynısını Trabzonspor formasıyla da ortaya koymak zorundayım. Uzun zamandır buradayım ve takımıma bu sezon önemli katkılar yapmak istiyorum. Sezon sonu da sözleşmem sona ereceği için herkesin gerçek Yattara'yı bir daha görmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler