Güneş'ten Athletic formülü!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, İspanyol temsilcisi Athletic Bilbao ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi play-off maçına büyük önem veriyor. Antrenmanlarda oyuncularına rakip hakkında önemli bilgiler vermesi beklenen Güneş, futbolculara sert uyarı

Güneş'ten Athletic formülü!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, İspanyol temsilcisi Athletic Bilbao ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi play-off maçına büyük önem veriyor. Antrenmanlarda oyuncularına rakip hakkında önemli bilgiler vermesi beklenen Güneş, futbolculara sert uyarılarda bulundu.

"BEYNİMİZİ SAHAYA VERMELİYİZ"
Pas yüzdesini artırmaları gerektiğini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, "Benfica maçında hem istediğimiz pas yüzdesi oranını tutturamadık hem de topu kendimizde saklayamadık.

Bu sorunu aşmamız gerekiyor. Futbol mantalitemizi daha fazla geliştirmemiz lazım. Futbol ayaktan çok beyinle oynanan bir oyun. Bu yüzden mantalite olarak Bilbao maçına hazır olmalıyız ve beynimizi de sahaya vermeliyiz." diye konuştu.

ŞENOL HOCA REVİZYONA GİDİYOR
Yardımlaşarak oynamak zorunda olduklarına dikkati çeken tecrübeli taktisyen şöyle devam etti: "Benfica maçında basit hatalar yaptık. Ayağımızdaki topu rakibe attık. Aynı hataları yapmamalıyız. Oyunu sıkıştırmak yerine boş alanı iyi görmeliyiz. İyi bir kadro ve oyuncu yapısına sahibiz.

Bu güzel özelliklerimizi sahaya yansıtmalıyız." Bilbao mücadelesinde zorunlu revizyona gitmesi beklenen Şenol Güneş'in, Zokora ile Adrian'ın yerlerine oynatacağı isimler bu hafta netleşecek. Bordo-Mavililerin Athletic Bilbao ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu müsabakası için seyahat programı da belirlendi.

16 Ağustos Salı günü özel uçakla saat 11.00'de Bilbao'ya hareket edecek olan Karadeniz temsilcisi, yaklaşık 5 saatlik uçuşun ardından şehre varacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler