Güneş'ten 2 forvete döneriz sinyali

Şenol Güneş'ten önemli açıklama. Güneş, çok zorlu iki deplasman maçı oynayacaklarını belirterek, "Önce Sivas ardından da Manisaspor ile karşılaşacağız. Her takım gibi kazanmak için sahaya çıkacağız. Bu aşamadan sonra puan kaybına tahammülümüz yok. Bu puan

Güneş'ten 2 forvete döneriz sinyali

Şenol Güneş'ten önemli açıklama. Güneş, çok zorlu iki deplasman maçı oynayacaklarını belirterek, "Önce Sivas ardından da Manisaspor ile karşılaşacağız. Her takım gibi kazanmak için sahaya çıkacağız. Bu aşamadan sonra puan kaybına tahammülümüz yok. Bu puan kayıplarını belki uzun vadede bekliyorduk ama erken olması işimizi zorlaştırdı. Yeni aldığımız oyuncuların mevcut oyunculardan daha iyisini vereceğini bilsem onları oynatırdım. Zaten Piotr Brozek gripti. Pawel'i ise daha hazır olduğu için kadroya aldım ama bence hem Umut, hem de Burak maça asıldılar. İki forvete döndüğümüzde Pawel'in iyi olması gerek. O iyi olursa iki forvetle oynayabiliriz. Futbolcularımın kazanmak için ellerinden geleni yaptığını düşünüyorum ama daha iyisini de yapabileceğimizi biliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor