Güneş'ten 1461'e gözaltı

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon gerek yabancı oyuncuların çokluğu, gerekse genel formsuzluk nedeniyle ideal kadroyu kurmakta zorlanan Şenol Güneş, kupada Galatasaray'ı eleyip tüm Türkiye'ye kendini kanıtlayan pilot takım 1461 Trabzon'u yakın markaja aldı.

Güneş'ten 1461'e gözaltı

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon gerek yabancı oyuncuların çokluğu, gerekse genel formsuzluk nedeniyle ideal kadroyu kurmakta zorlanan Şenol Güneş, kupada Galatasaray'ı eleyip tüm Türkiye'ye kendini kanıtlayan pilot takım 1461 Trabzon'u yakın markaja aldı. PTT 1. Lig'de mücadele eden bordo- mavili takımın çoğu maçını izleyen tecrübeli teknik adamın özellikle 1461'de kiralık oynayan Sercan Kaya ve Nijeryalı forvet Ofoedu ile yakından ilgilendiği öğrenildi. Diğer kiralık isimler Torric Jebrin, Barış Memiş ve sakat olan Eren Albayrak'ın gelişimlerini de yakından takip eden tecrübeli teknik adam, bonservisi 1461'de olan isimleri de izliyor.

LİGDE VE KUPADA 5'ER GOL ATTI
Şenol Güneş'in geçen sezon Bucaspor'dan transfer edilen ancak sezon başında 1461'e kiralanan Sercan Kaya'yı devre arasında kampa götürmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu sezon ligde ve kupada 5'er gol atan Sercan, pilot takımda 10 numaralı formayı giyiyor. Yine sezon başında Nijerya'dan transfer edilen ve ligde 4 golü bulunan 20 yaşındaki Ofoedu da Şenol Güneş'in planları arasında yer alıyor. Güneş'in önceki gün Arena'daki maçta gözüne çarpan bir diğer isim ise sol kanatta harikalar yaratan Yusuf Erdoğan ve kalesinde adeta devleşen Fatih Öztürk...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler