Güneş,Ne yapın edin bu maçı alın

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Gençlerbirliği karşılaşması öncesinde son emirlerini verdi. Tecrübeli hoca, futbolcularına bu akşamki maçtan mutlaka galibiyetle ayrılmak durumunda olduklarını söylediGüneş,Eskişehirspor karşısında yapılan hatal

Güneş,Ne yapın edin bu maçı alın

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Gençlerbirliği karşılaşması öncesinde son emirlerini verdi. Tecrübeli hoca, futbolcularına bu akşamki maçtan mutlaka galibiyetle ayrılmak durumunda olduklarını söyledi

Güneş,Eskişehirspor karşısında yapılan hataları hatırlatan başarılı çalıştırıcı, “Eskişehir karşısında beklenmedik hatalar yaptınız. Bu sadece sizin suçunuz değildi. Takım savunması adeta çökmüştü. Gençlerbirliği önünde özellikle kanatları kapatarak, rakibin kenar hücumlarına izin vermemeliyiz” dedi.

Galatasaray'ın 7 puan gerisinde kalan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Gençlerbirliği maçı öncesinde futbolcularını kesin ve net bir dille uyardı. Geçen hafta 3-0 kaybedilen Eskişehirspor maçıyla birlikte sıkıntılı bir döneme giren bordo-mavili ekibin hocası, bu akşamki maçın mutlaka ama mutlaka kazanılması gerektiğini vurguladı.

Gerek lig yarışındaki durumları, gerek camianın içinde bulunduğu gergin ortam, gerekse hayli düşük olan moral seviyesi nedeniyle işi sıkı tutmaya başlayan Güneş, "Eğer hayalinizde şampiyonluk varsa ilk yarıda kalan dört maçı da kazanmamız gerekiyor. Size 'Geçmişi bir kenara bırakın' diyemem. Aksine bu hep aklınızda olsun ki performansınızı artırın" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor