Güneş'li Bursa ağır yaralı

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Sivasspor sahasında Bursaspor'u ağırladı. Sivas 4 Eylül Stadında oynanan maçı ev sahibi ekip 4-1 kazandı. Maça oldukça hızlı başlayan Sivasspor henüz 3. dakikada Batuhan Karadeniz'in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonr

Güneş'li Bursa ağır yaralı
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Sivasspor sahasında Bursaspor'u ağırladı. Sivas 4 Eylül Stadında oynanan maçı ev sahibi ekip 4-1 kazandı.
 
Maça oldukça hızlı başlayan Sivasspor henüz 3. dakikada Batuhan Karadeniz'in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra Bursaspor birçok atak geliştirmesine karşın aradığı golü bulamazken Sivasspor 33'te Burhan Eşer'le farkı 2'ye çıkardı.
 
Bu golden 2 dakika sonra bu sefer sahneye Aatıf Chahechouhe çıktı. Bursaspor savunmasını yalnız yakalayan Aatıf, Şener'den kaptığı topla ceza alanına girdi. Harun'u çalımlayan golcü skoru 3-0 yaptı. Dakikalar 38 olduğunda bu sefer Batuhan, Cicinho'nun ortasına iyi yükseldi ve kafa vuruşuyla farkı 4'e taşıdı.
 
İkinci yarıda Bursaspor farkı azaltmak için mücadele verse de sadece 1 kez rakip fileleri havalandırabildi. 54. dakikada Volkan Şen'in attığı gol maçın 4-1 bitmesine vesile oldu.
 
Bursaspor'da 90+1. dakikada Şamil Cinaz ile 90+3. dakikada Şener Özbayraklı kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
 
Bu sonuçla Sivasspor puanını 27 yaptı. Bursaspor ise 41 puanda kaldı. Ligin 26. haftasında Bursaspor sahasında Kayseri Erciyesspor'u ağırlayacak ve bu ağır yenilgiyi telafi etmeye çalışacak. Sivasspor ise deplasmanda Eskişehirspor ile çok kritik bir mücadeleye çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor