Güneş'in silahı Burak!

Gaziantepspor maçı öncesi moralleri bozuk olan futbolcularını motive etmek için yoğun çaba harcayan Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, zorlu karşılaşma için Burak Yılmaz'la özel olarak ilgilenmeye başladı. Son haftalarda attığı gollerle takımına ha

Güneş'in silahı Burak!

Gaziantepspor maçı öncesi moralleri bozuk olan futbolcularını motive etmek için yoğun çaba harcayan Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, zorlu karşılaşma için Burak Yılmaz'la özel olarak ilgilenmeye başladı.

Son haftalarda attığı gollerle takımına hayat veren Burak Yılmaz ise hakkında çıkan transfer haberlerine ise kulaklarını tıkadığını söyledi. Transfer haberlerinde isminin sık sık geçmesinin normal olduğunu kaydeden Burak, şöyle dedii:

"Her başarılı futbolcunun ismi, transfer haberlerinde sıkça yer alır. Ben de son dönemde attığım gollerle iyi bir çıkış yakaladım. Bu nedenle ismim sürekli olarak yazılıyor. Ama taraftarlarımız merak etmesin, kimseyle görüşmedim. Kulübümle sözleşmem devam ediyor ve şu an için sadece şampiyon olmaya odaklanmış durumdayım. Sezon sonunda o kupayı buraya getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler