Güneş'in şampiyonluk planı

Gençlerbirliği galibiyetiyle büyük moral bulan Trabznspor'da 'şampiyonluk' sesleri giderek yükselmeye başlarken teknik direktör Şenol Güneş, aklındaki iki konu için tedbir almaya hazırlanıyor. Maçlarını tek tek geçen bordo-mavililerin, önümüzdeki dönemde

Güneş'in şampiyonluk planı

Gençlerbirliği galibiyetiyle büyük moral bulan Trabznspor'da 'şampiyonluk' sesleri giderek yükselmeye başlarken teknik direktör Şenol Güneş, aklındaki iki konu için tedbir almaya hazırlanıyor. 

Maçlarını tek tek geçen bordo-mavililerin, önümüzdeki dönemde fikstürünün nispeten kolay gözükmesi Güneş'in endişelerinden biri. 

Bunun takımı rehavete sokacağından endişelenen Güneş, yardımcılarıyla birlikte takımı 'Her maç bir final' sloganıyla hazırlayacak ve ve motivasyonun üst seviyede kalmasına özen gösterecek.

Kesinlikle son haftaya kalmamalı ikinci sayfada

 



'KESİNLİKLE SON HAFTAYA KALMAMALI!'
Şenol Güneş'in bir endişesi ise sezonun son hafta maçı. Fenerbahçe'nin önümüzdeki haftalarda puan yitireceğini tahmin etmesine karşın, her türlü önlemini de alacak Güneş, konuyla ilgili psikolojik planlarını 2-3 hafta sonra uygulamaya koyacak. 

Camianın yaklaşımının son derece önemli olduğunu düşünen Şenol Güneş, "Eğer son haftaya başa baş girersek iş oyuncularımın zihninde bitecektir. Eğer her şeylerini sahaya verirlerse neler olacağını hep gördüler" diyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler