Güneş'in PSV yorumu!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten PSV yorumu...Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde eşleştiği PSV maçına ilişkin olarak basın toplantısı düzenlediği esnada kısa bir değerlendirmede bulundu.Güneş, "Hayırlı olsun. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız bir ta

Güneş'in PSV yorumu!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten PSV yorumu...

Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde eşleştiği PSV maçına ilişkin olarak basın toplantısı düzenlediği esnada kısa bir değerlendirmede bulundu.

Güneş, "Hayırlı olsun. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız bir takımla bir alt ligde oynayacağız. Çok fark etmez. Biz Manchester ile de oynayabilirdik. Şimdi CSKA'ya da Real Madrid düşmüş. Keşke onunla eşleşseydik, daha iyi olurdu. Orada olmak, o atmosferde, o ambiyansta olmak daha iyi olacaktı.

Ama Şampiyonlar Ligi'ni yaşayan bir takım olarak PSV ile de bir maç yapacağız. Hollanda'da olması bizim için seyirci açısından daha iyi. Daha tanıyacağımız bir takım. Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız oyun anlayışını daha da üstüne koyarak tur atlamak için oynayacağız.

Bizim de gücümüz olduğunu düşünüyorum. Bir Real Madrid, bir Barcelona'ya karşı bunu belki söyleyemezdik ama PSV de bizi aynı görüyor tabi. Onlar da bizi eleyebileceğini düşünüyor. Bizim PSV'ye bakışımız ve oyun anlayışımızla Real Madrid ve Barcelona'ya karşı oyun anlayışımız aynı değil tabi.

PSV'nin olması bizim işimize gelir. O yüzden inşallah onu eleyip bir üst tura çıkarız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler