Güneş'in prensi hastanelik oldu!

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Bursaspor - Karagümrük maçının 35. dakikasında Enes Ünal ciddi bir sakatlık pozisyonu yaşadı. Bu dakikada genç yıldız sağ çaprazda kaleciyle karşı akrşıya kaldı ve vuruşunda top süzülerek kaleye gitti ancak yerden sekip ü

Güneş'in prensi hastanelik oldu!
Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Bursaspor - Karagümrük maçının 35. dakikasında Enes Ünal ciddi bir sakatlık pozisyonu yaşadı. Bu dakikada genç yıldız sağ çaprazda kaleciyle karşı akrşıya kaldı ve vuruşunda top süzülerek kaleye gitti ancak yerden sekip üst direkten döndü. Enes Ünal bu vuruş öncesinde kaleci Akın'la çarpışması sonrasında yerden kalkamadı.
 
Enes oyundan alınırken, ambulansla hastaneye götürüldü. Göğsüne darbe alan genç yıldızın bilincinin açık olduğu ifade edilirken, nefes alış verişinde sorun olmadığı ancaktedbir amaçlı hastaneye götürüldüğü belirtildi.
 
Bu arada pozisyon sonrasında Ertuğrul Enes'in yerine oyuna dahil olurken, Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş de uzun süre 4. Hakeme itirazlarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor