Güneş'in mahallesi şampiyon oldu

Şenol Güneş'in mahallesi Hızırbeyspor, Amatör U-19 Ligi'nde namağlup şampiyon oldu. Kulüp Başkanı Ömer Kum, amaçlarının Hızırbeyspor'u daha iyi yerlere taşımak olduğunu belirterek, elde ettikleri başarıları arttırarak sürdüreceklerini söyledi. Trabzonspor

Güneş'in mahallesi şampiyon oldu

Şenol Güneş'in mahallesi Hızırbeyspor, Amatör U-19 Ligi'nde namağlup şampiyon oldu. Kulüp Başkanı Ömer Kum, amaçlarının Hızırbeyspor'u daha iyi yerlere taşımak olduğunu belirterek, elde ettikleri başarıları arttırarak sürdüreceklerini söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in mahallesi Hızırbeyspor, geçtiğimiz sezon Amatör U-17 Ligi'nde namağlup şampiyon olurken bu yılda U-19 Ligi'nde namağlup şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in büyüyüp yetiştiği Hızırbey Mahallesi'nin takımı olan Hızırbeyspor'un, mücadele ettiği ligde namağlup şampiyon olması sevinçle karşılandı. Rakipleriyle oynadığı maçlarda futbolu ile göz doldurmasının yanı sıra kulüp yapısıyla da diğer kulüplere örnek olan Hızırbeyspor'da yeni hedef üst liglere çıkmak.

Hızırbeyspor Başkanı Ömer Kum, amaçlarının Trabzon futboluna kaliteli ve yetenekli oyuncular yetiştirmek olduğunu belirterek, "Amacımız Hızırbeyspor'u daha iyi yerlere taşımak. Elde ettiğimiz bu başarıyı önümüzdeki yıllarda devam etmesi için yönetim olarak elimizden geleni yapacağız. Yeni sezonda hedefimiz ise A Takımlarda Süper Amatör'e çıkmak. Genç takımlarda ise Türkiye Şampiyonasına katılmak istiyoruz. Trabzon futboluna hizmet ederken kaliteli ve yetenekli oyuncuları çıkartarak Trabzonspor'un bir altyapısı olmak istiyoruz" dedi.

Kum, Hızırbeyspor'a desteklerini esirgemeyen Spor'dan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak ve Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor