Güneş'in korktuğu başına geldi

Trabzonspor teknik patronu Şenol Güneş'in Şampiyonlar Ligi nedeniyle puan kaybı korkusu yine başına geldi.Bu arada Trabzon yerel medyasında Beşiktaş maçının hakemi Fırat Aydınus'a yoğun tepkiler yer aldı.Inter beraberliği sonrası, "Şampiyonlar Ligi sebebi

Güneş'in korktuğu başına geldi

Trabzonspor teknik patronu Şenol Güneş'in Şampiyonlar Ligi nedeniyle puan kaybı korkusu yine başına geldi.

Bu arada Trabzon yerel medyasında Beşiktaş maçının hakemi Fırat Aydınus'a yoğun tepkiler yer aldı.

Inter beraberliği sonrası, "Şampiyonlar Ligi sebebiyle ligde çok puan kaybettik" diyen teknik direktör Şenol Güneş'in korktuğu başına geldi. Ancak tecrübeli teknik adam, futbolcularına övgüler yağdırdı, "Bu yoğun tempoda çok iyi mücadele ettiler" dedi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 12. haftasında Beşiktaş'a evinde 1 - 0 mağlup olarak lig yarışında yara alan Trabzonspor'da, maçın hakemi Fırat Aydınus'a tepkiler dinmiyor.

Bordo - mavili takımın bu sezon Samsunspor ile oynadığı maçı da yöneten ve o maçta da verdiği kararlarla tepkiler alan Aydınus'un, tercih haklarını hep rakipten yana kullandığını savunan yönetici ve teknik heyet, Şampiyonlar Ligi maçlarının ardından ligde derbi maçların rast gelmesine de isyan etti.

Hafta içinde Inter, hafta sonunda da Beşiktaş'la oynayan Trabzonspor, 7 Aralık'ta Lille oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçının ardından da ligde de Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

TECRÜBELİ TEKNİK ADAM OYUNCULARINI KORUDU
Bu arada hafta içerisinde oynanan Inter maçının ardından yaptığı açıklamada, "Şampiyonlar Ligi sebebiyle ligde çok puan kaybettik" diyen Teknik Direktör Şenol Güneş'in korktuğu başına geldi.

Inter maçındaki 11'ini Beşiktaş maçında da sahaya süren Güneş, kaybedilen puan sonrası oyuncularına övgüler yağdırdı ve "Futbolcularım bu yoğun tempoda iyi mücadele ettiler" dedi.

Tecrübeli teknik adamın Lille maçı öncesi oynayacakları Sivasspor maçında sahaya çok farklı bir 11 çıkarabileceği de öğrenildi.

"BU YAPTIĞIN SANA YAKIŞTI EGEMEN"
Trabzon'dan yayın yapan yerel gazeteler Beşiktaş mağlubiyetini üzüntü verici olarak değerlendirdi. Günebakış Gazetesi, "Yorgun kaplanı hakem avladı" ve "Hakem böyle istedi" başlıklarını atarken, İlkhaber Gazetesi, "Bu yaptığın sana yakıştı Egemen" ve "Bunun adı emek hırsızlığı" başlıklarını attı.

Kuzey Ekspres Gazetesi de, Egemen Korkmaz ve Fırat Aydınus'a yüklenerek, "Emek hırsızları!" manşeti attı. Karadeniz Gazetesi ise, "Meteoroloji Avni Aker'de fena yanıltı: Fırtına yok" manşetini kullanırken, Taka Gazetesi, "Golümüzü vermedi, kritik kararlarıyla maçın önüne geçti: Fırat böyle istedi" manşetini attı. Türksesi Gazetesi de mağlubiyeti, "Aydınus böyle istedi" başlığıyla okuyucularına aktardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor