Güneş'in gözüne girdiler

Süper Lig’in ikinci yarısında Avni Aker Stadı’nda oynanan Fenerbahçe maçında Bordo-Mavili takımın oyuncularından Olcan, Volkan ve Alanzinho üçlüsünün uyumu dikkat çekmişti. 1-0 geriye düşülen bu maçta beraberlik golünün gelmesinde büyük pay sahibi olmuşla

Güneş'in gözüne girdiler

Süper Lig’in ikinci yarısında Avni Aker Stadı’nda oynanan Fenerbahçe maçında Bordo-Mavili takımın oyuncularından Olcan, Volkan ve Alanzinho üçlüsünün uyumu dikkat çekmişti. 1-0 geriye düşülen bu maçta beraberlik golünün gelmesinde büyük pay sahibi olmuşlardı.

 

Yarın Süper Final maçında Teknik Direktör Şenol Güneş, bu üçlüden aynı performansı bekliyor. Olcan, Volkan ve Alanzinho, “Hocamızın bize forma şansı vermesi halinde aynı kendi sahamızda ortaya koyduğumuz performansın daha fazlasını bu kez Fenerbahçe sahasında yansıtacağız. Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz.

 

Ligin ilk ve ikinci yarısında çok şanssız maçlar kaybettik. Kendimizi Süper Final maçlarında alacağımız galibiyetlerle taraftarlarımıza affettireceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor