Güneş'in aldığı ilk sinyaller olumlu

Güneş, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabında olduklarını belirterek, "Herhangi bir sıkıntı yaratmadan, mevcut oyuncular arasında antrenmana gelip çalışan ve kendisini daha iyi hisseden oyunculardan 11 kurduk. Oyuncularımız iyi niyetli. Oyun anlayışı

Güneş'in aldığı ilk sinyaller olumlu

Güneş, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabında olduklarını belirterek, "Herhangi bir sıkıntı yaratmadan, mevcut oyuncular arasında antrenmana gelip çalışan ve kendisini daha iyi hisseden oyunculardan 11 kurduk. Oyuncularımız iyi niyetli. Oyun anlayışı ve tempo olarak tabii ki istediğimiz seviyede değiliz. Yine de oyun disipliniyle oynamaya çalıştık. İlk müsabakanın verdiği bir mahmurluk var. Oyuncularımın iyi niyetinden ve çalışmalarından memnunum." dedi.

Güneş, maçta kontrollü oynamaya çalıştıklarını da ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı: "Takımımızda yeni transferlerimiz var, geç gelenler var, Milli Takım'da olduğu için izin verdiğimiz oyuncular var. Yeteneğine güvendiğimiz oyuncu arkadaşlarımız var. Onların daha iyi olacağını düşünüyorum. Özellikle de takımın iskeleti olduğunda katkılarının daha fazla olacağını düşünüyorum. Bugün için olumlu sinyaller aldığımı söyleyebilirim."

 Bu arada geçtiğimiz sezon takımın en istikrarlı isimleri arasında yer alan Giray Kaçar, Uerdingen ile oynanan hazırlık maçında da performansını koruduğunun sinyallerini verdi. Maçtaki ilk golü atan Giray, takım arkadaşlarını da sahada yönlendiren isim oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler