Güneş'in aklı Gaziantep'te

Güneş'in, Başkan Sadri Şener'le de mini bir görüşme yaparak, takımın genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulunduğu belirtildi. Tecrübeli teknik adam Eskişehirspor beraberliği ile morali bozulan oyuncularını hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan z

Güneş'in aklı Gaziantep'te

Güneş'in, Başkan Sadri Şener'le de mini bir görüşme yaparak, takımın genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulunduğu belirtildi. Tecrübeli teknik adam Eskişehirspor beraberliği ile morali bozulan oyuncularını hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan zorlu Gaziantepspor maçına motive etmeye çalışıyor.

Özellikle bazı oyuncularla özel olarak görüşecek olan Güneş'in kadroda mini bir revizyona dahi gidebileceği belirtildi.

GLOWACKİ YETİŞMİYOR

Trabzonspor'da bu sezon sakaklık kabusundan bir türlü kurtulamayan Polonyalı savunma oyuncusu Glowacki'nin, hafta sonu oynanacak olan Gaziantepspor maçına yetişmesinin zor olduğu belirtildi.

Bordo - mavili kulübün sağlık kurulu başkanı Dr. İrfan Coşkun, Glowacki'nin tedavisinin devam ettiğin belirterek, "Henüz çift kalelerde oynayacak seviyeye gelmedi. Hocamızın görev vermesi durumunda gelecek hafta oynanacak olan Bucaspor maçında forma giyebilir" diye konuştu

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor