Güneş'e ayakkabı fırlatan kadın!

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan olaylarından biri de, Fi Yapı İnönü Stadında oynanan Beşiktaş - Trabzonspor maçında tribünlerde yaşananlardı.Bir penaltı pozisyonu sonrası verdiği tepki nedeniyle hakem tarafından tribüne gönderilen Şenol Güneş, şeref t

Güneş'e ayakkabı fırlatan kadın!

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan olaylarından biri de, Fi Yapı İnönü Stadında oynanan Beşiktaş - Trabzonspor maçında tribünlerde yaşananlardı.

Bir penaltı pozisyonu sonrası verdiği tepki nedeniyle hakem tarafından tribüne gönderilen Şenol Güneş, şeref tribününe çıkmış, burnu kırılan Burak Yılmaz'ın son dakikada attığı gol sonrasında ise tribün karışmıştı. Bu sırada şeref tribününün alt kısmında oturan bir kadın taraftar ayakkabısını çıkararak Trabzonspor teknik direktörüne fırlatmıştı.

Çok konuşulan bu olaydan sonra 6 ay ceza alan taraftar Menekşe Güngör, sezon arası avantajıyla da cezasını tamamladı.

Reklam yapmak için bu harekette bulunduğu iddia edilen foto model taraftar, önümüzdeki haftalarda yeniden tribündeki yerini alacak. Aman dikkat...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor