Güneş'den Transfer sinyali

Trabzonspor teknik Direktörü Şenol Güneş Benfica maçı sonrasında açıklama yaptı.Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonu yaptığı açıklamada , oyunun başındaki oyun arzusu ve gol arayışlarının iyi olduğunu söyledi. Güneş zaman zaman beklenmedik ha

Güneş'den Transfer sinyali

Trabzonspor teknik Direktörü Şenol Güneş Benfica maçı sonrasında açıklama yaptı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonu yaptığı açıklamada , oyunun başındaki oyun arzusu ve gol arayışlarının iyi olduğunu söyledi. Güneş zaman zaman beklenmedik hatalar yaptıklarını ve bu hatalardan birinin sonucunda Taçtan gol yediklerini söyleyerek şöyle konuştu “Bu maçta başlangıçtaki oyun arzumuz gol arayışlarımız iyi ama zaman zaman beklenmedik hatalarımız oldu. Bu hatalar sonucu taçtan yediğimiz gol rakibe avantaj sağladı. Oyun akıcılığımız ve tecrübemiz rakibe göre geri kaldı. Oyunun genel anlamında ilk yarıda 1 gol yedin 2. Yarı 10 kişi kaldın. Bunlar bizi olumsuz etkiledi.”

Ofsaytlar için konuşmayacağım ama hakem tüm ikili pozisyonlarda taktir hakkını rakibe kullandı. Adrian kasti hareket yaptı mı yapmadı mı görmedim ama yapmışsa yanlış yaptı. 

Oyuncularım 2. Yarı Kırmızı kart sonrası oyunu bıraktılar. Bu eksikliğimiz.

Henrique sakatlığının kendilerini olumsuz etkilediğini de söyleyen Tecrübeli çalıştırıcı karşılaşmadaki en büyük kayıplarının Henrique olduğunu söyleyerek  "Umarım büyük bir sakatlık olmaz. Biz her maçta oyunu bırakmadan oynamayı arzuluyorum. Kırmızı karttan sonra koptuk. Futbol zenginliğimizi konuşturmalıyız” dedi.

Takıma yeni transfer yapılıp yapılmayacağı şeklinde kendisine yönlendirilen soruya Güneş “Transfer her zaman yapılabilir” cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor