Güneş Videoton 11 ini belirledi

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in ligin ilk haftasındaki Kardemir Karabükspor maçındaki kadroya göre bazı değişikliklere gitmesi bekleniyor.Orduspor ile yapılan hazırlık maçında kadroya alınmayan ve Kardemir Karabükspor maçında da cezası neden

Güneş Videoton 11 ini belirledi

Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş'in ligin ilk haftasındaki Kardemir Karabükspor maçındaki kadroya göre bazı değişikliklere gitmesi bekleniyor.

Orduspor ile yapılan hazırlık maçında kadroya alınmayan ve Kardemir Karabükspor maçında da cezası nedeniyle forma giyemeyen Colman, teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde orta alanda görev alarak bu sezon ilk resmi maçına çıkacak.

 

İngiltere'nin Liechester City takımından transfer edilen ancak geçen haftaki Kardemir Karabükspor maçında görev almayan Bamba'nın da Mustafa Yumlu'nun yerine oynayarak, bordo-mavili takımdaki ilk resmi maçına çıkması bekleniyor.

 

Hafif sakatlığı nedeniyle ilk haftada kadroda yer almayan Halil Altıntop'un da Vittek'in yerine gol umudu olarak forvette görev alabileceği öğrenildi.

 

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Onur, Serkan, Giray, Bamba, Celustka, Zokora, Colman, Soner, Volkan, Olcan ve Halil Altıntop 11'i ile çıkması bekleniyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 21.00'de başlayacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Euan Norris, yönetecek. Norris'in yardımcılıklarını Alan Mulvanny ve Graham Chambers yapacak

 

-Tolga cezalı, kale Onur'un-

Trabzonspor'da geçen sezon Uefa Avrupa Ligi 2. turunda Psv Eindhoven ile oynanılan rövanş maçında kırmızı kart görerek cezalı konumuna düşen Tolga Zengin, yarınki karşılaşmada görev alamayacak.

 

Sezon öncesi Orduspor ile oynanılan hazırlık maçında kaleye geçen ancak ligin ilk haftasındaki Kardemir Karabükspor maçında yedek bekleyen Onur Recep Kıvrak, kaptan Tolga'nın yerinde sahaya çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler