Güneş ve Sümer onur konuğu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından iki yılda bir organize edilen Uluslararası Teknik Direktör Gelişim Semineri Antalya'da başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in onur konuğu olarak katıldığı seminerde, Futbol Koordinatörü Özkan Sümer, "Deneyim ve

Güneş ve Sümer onur konuğu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından iki yılda bir organize edilen Uluslararası Teknik Direktör Gelişim Semineri Antalya'da başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in onur konuğu olarak katıldığı seminerde, Futbol Koordinatörü Özkan Sümer, "Deneyim ve İstikrarın Buluşması" başlıklı oturumunda konuşma yaptı.

 

Seminerin açılış konuşmalarını, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, TÜFAD Başkanı İsmail Dilber, TFF Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal ve UEFA temsilcisi Andreas Morisback yaptı.

 

Açılış törenin sonunda TFF Başkanı Mahmut Özgener tarafından A Milli Takım'a teknik direktörlük hizmetinde bulunmuş olan Şenol Güneş, Özkan Sümer, Fethi Demircan, Yılmaz Gökdel, Coşkun Özarı, Tınaz Tırpan ve Metin Türel'e UEFA Pro-Lisans sertifikası verildi. Törene katılmayan Mustafa Denizli ve Fatih Terim'in sertifikalarını TÜFAD Başkanı İsmail Dilber aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor