Güneş ve Rize onun için kapışıyor!

Takımın başına Şenol Güneş'i getirerek iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Bursaspor'un gündeminde iki İsveçli isim Johan Elmander ve Samuel Holmen bulunuyor.Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda golcü arayan Yeşil - Beyazlılar, Johan Elman

Güneş ve Rize onun için kapışıyor!

Takımın başına Şenol Güneş'i getirerek iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Bursaspor'un gündeminde iki İsveçli isim Johan Elmander ve Samuel Holmen bulunuyor.

Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda golcü arayan Yeşil - Beyazlılar, Johan Elmander için temaslarını sıklaştırdı. Geçen sezon Galatasaray'dan Norwich City'ye giden Elmander için görüşmelerin olumlu ilerlediği kaydedildi. 

Elmander'e talip olan diğer kulüp ise Çaykur Rizespor. Karadeniz Ekibinin de futbolcu için girişimlere başladığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor