Güneş: UEFA maçına yakışmadı

Bursaspor'un 0-0 biten maçı penaltılarla 4-1 kaybederek Chikhura'ya elenmesinden çok, maç sonrasında yaşanan olaylar mücadeleye damgasını vurdu.Karşılaşma sonunda oldukça sinirli olan Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ev sahibi takımın yönetimine tep

Güneş: UEFA maçına yakışmadı

Bursaspor'un 0-0 biten maçı penaltılarla 4-1 kaybederek Chikhura'ya elenmesinden çok, maç sonrasında yaşanan olaylar mücadeleye damgasını vurdu.

Karşılaşma sonunda oldukça sinirli olan Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ev sahibi takımın yönetimine tepki gösterdi. Güneş, “Ben böyle bir misafirperverlik beklemiyordum. Böyle futbol anlayışını doğru bulmuyorum. Geldiğimiz ilk günden şu ana kadar yapılanlar bir UEFA maçına yakışmadı. Ben bugünü ve yaşadıklarımı unutmayacağım. Böyle kazanıp ve kaybetmeyi doğru bulmuyorum” dedi. Şenol Güneş, soru almadan toplantıyı terk etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler