Güneş: Turu geçeceğiz

Teknik Patron Güneş, "Sıcak kanlı olan insanların ülkesine futbol kentine geldik. Güney Amerika'dan gelen  ve burada yıldız adayı olarak dünyaya açılan  oyuncuların futbol oynadığı ülkeye geldik" dedi.Lizbon'u Trabzon gibi liman ve futbol şehrine benzeten

Güneş: Turu geçeceğiz

Teknik Patron Güneş, "Sıcak kanlı olan insanların ülkesine futbol kentine geldik. Güney Amerika'dan gelen  ve burada yıldız adayı olarak dünyaya açılan  oyuncuların futbol oynadığı ülkeye geldik" dedi.

Lizbon'u Trabzon gibi liman ve futbol şehrine benzeten Güneş, "İstanbul gibi 7 tepe kurulmuş bir futbol şehrindeyiz. Biz buraya futbol oynamaya geldik. Bizden deneyimi tecrübesi olan oyunculara karşı oynayıp buradan iyi bir skorla ayrılmak istiyoruz. Tecrübeleri bizden fazla. Bizim tek avantajımız daha arzulu olmamız bunu kullanmak istiyoruz. Biz iki maçı deplasmanda oynayacağız. Trabzonspor buran golle ayrılmak istiyor. Gol yada goller bizim işimiz şansımızı artırır. Çok yetenekli ve hücuma yönelik çok iyi oyuncuları var. defans zaaflarından faydalanmak istiyoruz. Futbol insanları birleştiren dil din ayrımı yapmadan oynanan bir oyun. Turu geçmek istiyoruz. İyi bir skorla ayrılmak istiyoruz. Dünyanın her yerinde futbol temiz kalmalı. Hiçbir zaman haksız puanlarda istemiyoruz. Futbola para girince kirlenmenin de olduğu ortada. Oyuncular ve kulüpler için hedef büyük tutulmalıdır. Bizde avrupada şampiyon olarak yarışmak istiyorduk bu olmadı. İki takımda yarın akşam bunun için mücadele ediyor. Şampiyonlar ligine kalmak için. Ama bir gerçekte var ki ikimizden biri olmayacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler