Güneş TS'nin eski yıldızını istiyor!

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in imzasıyla birlikte transfer harekatı da hız kazandı. Güneş ile pazartesi gününden itibaren üç kez bir araya gelen Başkan Fikret Orman'ın, "Takımda kimi görmek istersin?" sorusuna başarılı çalıştırıcının yanıtı, "

Güneş TS'nin eski yıldızını istiyor!
Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in imzasıyla birlikte transfer harekatı da hız kazandı.
 
Güneş ile pazartesi gününden itibaren üç kez bir araya gelen Başkan Fikret Orman'ın, "Takımda kimi görmek istersin?" sorusuna başarılı çalıştırıcının yanıtı, "Önemli olan eksik mevkilerimizdeki sorunları giderelim" oldu. Güneş'in eski talebesi Olcan Adın için ayrı bir talepte bulunduğu iddia edildi. Defansın soluna yapılan Tosic transferinin ardından sol çizgiye de bir oyuncu arayışında olan siyah-beyazlıların listesinin ilk sırasında Olcan Adın olduğu öğrenildi. 
 
Alternatifi Dszudszak 
Teknik direktör Güneş'in, daha önce Trabzonspor'a transfer ettiği ve yıldızını daha da parlattığı Olcan Adın'ı, bu kez de Beşiktaş'a istemesi üzerine yöneticiler harekete geçti. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro yaratmayı hedefleyen Güneş'in, özellikle hem sol hem de sağ kanatta oynayabilen Olcan Adın için çok istekli olduğu öğrenildi. Başkan Fikret Orman'ın bizzat görüştüğü oyunculardan biri olan 28 yaşındaki Balasz Dszudszak'a da pozitif yaklaşan Güneş'in, "Elbette ilk tercihim hem beni, hem de Türk futbolunu iyi bilen Olcan'ın alınması olur" dediği öğrenildi. Yönetimin, Olcan Adın'ın kiralanması için önümüzdeki hafta G.Saraylı yetkililerle temasa geçeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler