Güneş Trabzon'da yaptığını yapabilecek mi?

Trabzonspor'un efsane teknik adamı Şenol Güneş bordo mavili ekipteyken Türk futboluna kazandırdığı yeteneklerden sonra aynı beklenti Bursaspor'da da oluştu.Deneyimli teknik adam "Burak Yılmaz, Tolga Zengin, Engin Baytar gibi isimlerin performansını yüksel

Güneş Trabzon'da yaptığını yapabilecek mi?

Trabzonspor'un efsane teknik adamı Şenol Güneş bordo mavili ekipteyken Türk futboluna kazandırdığı yeteneklerden sonra aynı beklenti Bursaspor'da da oluştu.

Deneyimli teknik adam "Burak Yılmaz, Tolga Zengin, Engin Baytar gibi isimlerin performansını yükseltmeniz ile tanınıyorsunuz. Bursaspor’da bu konuda bazı oyuncuların performansını açığa çıkarmak için özel planlarınız var mı?" sorusu üzerine açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş, şöyle konuştu:

"Elimdeki bütün oyuncular benim için aynı değerdedir. Oyuncu değerini kendisi ortaya çıkarır yeteneği ve çalışmasıyla. Ben hiçbir oyuncu için, ben yaptım, demem. Çünkü oyuncu kendi yapar, biz de yardımcı oluruz. Biz rehberiz, yol göstereniz. Bu rehberlikten asla vazgeçmem. O dediğinizi yapacağım. Yapmaya da devam edeceğim. Elimizde olan oyunculara baktığımızda geçen sene beklenen başarıyı gösteremeyen arkadaşlar var, bu sene onu göstermelerini istiyorum. Ben de o konuda ısrar edeceğim. Bu ısrarımda da başarısız olursam arayışa geçeceğim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor