Güneş taraftara seslendi

Şenol Güneş, "Sevgili Trabzonsporlular öncelikle Mart ayının hepimize başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum. Ligin ikinci devresinde biraz beklentilerin altında kaldığımız doğrudur. Özellikle kendi sahamızda kaybettiğimiz beklenmeyen puanlar sürece olu

Güneş taraftara seslendi

Şenol Güneş, "Sevgili Trabzonsporlular öncelikle Mart ayının hepimize başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum. Ligin ikinci devresinde biraz beklentilerin altında kaldığımız doğrudur. Özellikle kendi sahamızda kaybettiğimiz beklenmeyen puanlar sürece olumsuz yansıdı. Ancak lig devam ediyor ve önümüzde oynanacak çok müsabaka var" dedi.

Trabzonspor’un Aylık Dergisi’nde kendisine ayrılan köşede yazan Şenol Güneş, "Şuanda yarışta kendi performanslarımızı rakiplerimizin performanslarından daha fazla önemsiyoruz.

Biz oynadığımız futbolla şampiyonluğu hak ettiğimizi düşünüyoruz. Yarışın gerginlik yaratılmadan fair play ruhu içerisinde hak edenin kazandığı bir anlayışta devam etmesi en büyük temennimizdir. Futbolun güzelliği sahada oynanan oyundur. Sonucu etkileyecek yan unsurlar bu güzel yarışın dışında kalmalı.

Trabzonspor'a yakışan futbolunu oynamaktır. Diğerleri bizim işimiz değil. Bu yarışa sadece kendimize güvenerek başladık. Halen daha bu anlayışla yolumuza devam ediyoruz. Kendi gerçeklerimizi kamuoyunda paylaşıyoruz. Bir anda hızlı gitmemizi olumsuz etkilemek bizi aşağı çekmek isteyenler olabilir. Bunlar da doğaldır. Önemli olan bu faktörlerle mücadele edebilecek gücü kendinizde hissetmenizdir.

Mücadeleden kaçacak bir yapıya asla sahip değiliz. Taraftarlarımızın centilmenlik ölçüsünde bize verdiği bitmeyen destekle yarışı sonuna kadar sürdüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor