Güneş: Takımda düşüş yok

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Eskişehirspor ile sahasında golsüz berabere kalmasına karşın liderliğini sürdüren Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, sonuçlara bakarak eleştiri yapmanın başkaları için doğru olabildiğini, ama kendisi için norma

Güneş: Takımda düşüş yok

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Eskişehirspor ile sahasında golsüz berabere kalmasına karşın liderliğini sürdüren Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, sonuçlara bakarak eleştiri yapmanın başkaları için doğru olabildiğini, ama kendisi için normal olmadığını söyledi.

 Güneş, yaptığı açıklamada, maç sonuçlarına göre eleştiri ve övgüler yapıldığını ifade ederek, ''Kamuoyunun baktığı açıya saygı duymak lazım. Bize katkı yapacak her türlü eleştiriyi alırız. İşimizin gereği de bu zaten. Sonuçlara bakarak eleştiri yapmak başkaları için doğru olabilir, ama benim için normal değil'' dedi.

''Günlük sonuçlar sadece o gün içinde konuşulur'' diyen Güneş, ''Eskişehirspor maçında kaybettiğimiz 2 puan elbette ki dünyanın sonu değil. Ancak kazansaydık büyük avantaj elde edecektik. Nasıl ki üst üste 6 maç kazandığımızda her şeyimizin iyi olmadığını söyleyebiliyorsam, bugün de kötü olduğunu söyleyemem. İyi bir takımız, iyi bir havamız var ve iyi niyetli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Bu yarışta iddiamız devam ediyor. Şampiyonluğu öne çıkarmıyoruz ve her maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

   -''GÜNDEMİMDE TRANSFER YOK''-

 

   Dış sahada sadece 1 gol yemelerinin takım üzerinde iç saha baskısından kaynaklanmadığını anlatan Güneş, şöyle devam etti:

     ''Kendi sahamızda başarısız, dışarıda başarılıyız demek doğru değil. Her iki tarafta da belli bir oyun yapımız var. Her ikisini de iyi yaptığımızı düşünüyoruz, ama bunun yanında eksiklerimizin olduğunu hep söylüyoruz. Oyunculara da bunu aktarıyorum. Kendimizi her şeyiyle mükemmel, hücumda ve savunmada rakibe şans vermeyen bir takım olarak tanımlamak doğru değil, ama rakibin de bizi ezdiğini hiç görmedim. Bazen beklenenden hızlı gitmek de size rakip olabiliyor. Bizim dışımızdakiler bazen Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Bursaspor'u yendiğimiz için her şeyin bittiğini söylüyorlar. Bu söylem üzerine bakıp bir olumsuzluk varsa düşüşe geçtiğimizi işlemeye çalışıyorlar. Ama şu an itibariyle bir düşüş olduğunu düşünmüyorum.''

     Güneş, gündeminde transferin yer almadığını belirterek, ''Transferlerin takip edildiği doğrudur, ama benim gündemimde sadece takım var. Gaziantepspor maçını düşünüyoruz. Oyuncuların performansını nasıl yükseltip devreye kadar en iyi sonuçları nasıl alabileceğimize bakıyoruz'' dedi.

     -GAZİANTEPSPOR MAÇI-

 

    

     Hafta sonu karşılaşacakları Gaziantepspor'un çok iyi bir takım olduğunu kaydeden Güneş, şunları söyledi:

     ''Teknik kapasitesi yüksek, iyi futbol oynayan bir rakiple oynayacağız. İyi bir teknik adamları var. Bu nedenle bizim en zor maçımız olacak. Eskişehirspor maçında sürpriz bir sonuç geldi. Bundan sonra Gaziantepspor karşısında alınacak galibiyet bizi çok mutlu edecek. Hatta beraberlik bile kafi gelebilir. Çünkü ligin en formda takımıyla oynayacağız.''  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler