Güneş son noktayı koydu

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş bu akşam saatlerinde yapılan çalışma öncesi açıklamalarda bulundu. Güneş, Engin üzerinden Trabzonspor’un yıpratılmaya çalışıldığını ifade ederek” Bizler Engin’e elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Engin’in bazı soru

Güneş son noktayı koydu

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş bu akşam saatlerinde yapılan çalışma öncesi açıklamalarda bulundu.

 Güneş, Engin üzerinden Trabzonspor’un yıpratılmaya çalışıldığını ifade ederek” Bizler Engin’e elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Engin’in bazı sorunları var. Bunları aşması gerek. Engin’in bu davranışlarını bazıları ,bize karşı kullanmaya çalışıyor ve bu konuda Engin’in üzerine gidiliyor. Engin’de bir an önce bu hareketleri bitirip ,normale dönmeli.Bu Engin’in ikinci hatalı hareketi oldu. O’na son  bir şans daha veriyoruz. Ancak Engin”in üzerinden bize zarar vermek isteyen de çok kişi var. O nedenle biz bu meseleyi kapattık. Şuan Engin ile bir problemimiz yok’’ diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor