Güneş sistemi şekilleniyor!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında Benfica karşısında sahaya süreceği ilk 11'i kafasında şekillendiriyor. Güçlü rakip karşısındaki görüntü Güneş'in yeni sezondaki oyun sistemini de büyük ölçüde belirlemiş olacak

Güneş sistemi şekilleniyor!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında Benfica karşısında sahaya süreceği ilk 11'i kafasında şekillendiriyor. Güçlü rakip karşısındaki görüntü Güneş'in yeni sezondaki oyun sistemini de büyük ölçüde belirlemiş olacak.

Yeni sezona güçlü takviyeler yaparak kadrosuna monte edip yeni bir sistem üzerinden duran Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, şampiyonlar ligi ve ligde ortaya koyacağı oyun kurgusuna kurmaylarıyla birlikte kafasında son şeklini veriyor. Elindeki oyuncu yapısına göre oyun kurgusunu şekillendiren deneyimli teknik adam, yeni sezonda da hücum futboluna öncelik verecek. Kadrosunda bulunan hücuma dönük futbolculardan en iyi şekilde istifade etmeyi planlayan Güneş, takım halinde savunma anlayışını takımına oturtmaya çalışıyor.

Yeni sezon da, ilk resmi maçını Portekiz'in Benfica takımı ile yapacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, kalede Tolga Zengin'e forma verecek.

Savunmanın sağında Serkan'ı, göbeğinde ise Giray ve Glowacki'yi kullanmayı düşünen Güneş'in, sol kanatta ise Piotr Brozek veya takıma yeni katılan Celustka'yı görevlendirebileceği öğrenildi. Orta alanda ise Zokora ve Colman ikilisini kullanacak olan Güneş'in, hücum hattında düşündüğü isim ise Adrian Mierzejevsksi olacak. Polonyalı oyuncu orta alan ve hücum hattı arasındaki bağı sağlayacak.

Deneyimli teknik adamın hücum hattındaki en büyük silahı ise yine Burak Yılmaz olacak. Halil Altıntop ve Henrique de Güneş'in hücum hattında ilk 11'de sahaya sürmeyi planladığı oyuncular arasında yer alıyor.

Alanzinho, Pawel Brozek, Engin Baytar, Eren Albayrak, Sercan Kaya gibi isimlerde alternatif olarak bekleyecek isimler olacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler