Güneş sistemi değiştiriyor

Trabzonspor, dış dünyaya kapılarını kapatırken, teknik direktör Şenol Güneş ise rakibi karşısında taktiksel değişikliğe gitmenin planlarını yapıyor.UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Benfica ile karşılaşacak olan Trabzonspor, dış dünyay

Güneş sistemi değiştiriyor

Trabzonspor, dış dünyaya kapılarını kapatırken, teknik direktör Şenol Güneş ise rakibi karşısında taktiksel değişikliğe gitmenin planlarını yapıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Benfica ile karşılaşacak olan Trabzonspor, dış dünyaya kapılarını kapatırken, teknik direktör Şenol Güneş ise rakibi karşısında taktiksel değişikliğe gitmenin planlarını yapıyor.

Şampiyonlar Ligi ön eleme turu ilk maçında Portekiz temsilcisi Benfica'ya 2-0 mağlup olan Trabzonspor, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynayacağı rövanş maçı için dış dünyaya kapılarını kapadı. Maçın oynanacağı gün kadar çalışmalarını basına ve taraftara kapatan teknik direktör Şenol Güneş, Bordo-mavili takıma turu getirecek skoru alabilmek için sistem içersinde taktiksel değişikliklere gitmenin planlarını yapıyor.

Portekiz'de oynanan ilk maçta defansif bir oyun anlayışıyla takımını sahaya çıkartan tecrübeli teknik adam, rövanş maçında ise hücum hattında daha etkili olmanın planlarını yapıyor. Portekiz'de oynanan ilk maçta rakibine son 20 dakikada teslim olan Trabzonspor, bu kez rakibini ilk yarıda teslim almayı hedefliyor. İlk yarıda bulacağı gol veya gollerle rakibi karşısında avantaj yakalamak isteyen Karadeniz ekibi Avrupa'da olma adına tüm gücünü sahaya yansıtacak.

"SKORU VE TAKIMI GÖZÜNÜZDEN BÜYÜTMEYİN"
Takıma yeni katılan oyuncuların sahada sergiledikleri performanstan memnun kalan Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, oyuncularına moral ve güven aşılıyor. İlk maçtaki 2-0'lık skor ile rakipleri Benfica'nın avantajlı olduğunu oyuncularına aktaran deneyimli teknik adam, "Ne olursa olsun biz saha ya gol yemeden kazanmak için çıkacağız. İlk maçtaki 2-0'lık skora asla teslim olmayacağız. Kendi oyunumuzu ve istediklerimizi sahaya yansıtmamız halinde rakip karşısında fazla sorun yaşamayız. Benfica iyi bir ekip ama skoru ve takımı gözünüzden büyütmeyin" dediği öğrenildi

Benfica ile oynayacakları rövanş maçını İstanbul'da oynayacaklarını oyuncularıyla paylaşan Güneş, "Bu bizim için bir olumsuzluk değil. Olumsuzluk ilk maçta aldığımız skor. Seyircimiz her zaman olduğu gibi İstanbul'da bizimle olacak. Taraftarımızla yakalayacağımız bütünlüğü oyunumuzla birleştirip rakibimizi yenip turu atlamak istiyoruz" dedi belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor