Güneş: Şimdi tam destek zamanı...

Teknik direktör Şenol Güneş ise Fenerbahçe'nin averajla öne geçmesine rağmen umudunu kaybetmedi. Kalan 4 maçı kazanacaklarına inandığını belirten Şenol Güneş, şunları söyledi: "Bizim düşüncemiz dört maçta 12 puan almak. Önce puan kaybetmemek için elimizde

Güneş: Şimdi tam destek zamanı...

Teknik direktör Şenol Güneş ise Fenerbahçe'nin averajla öne geçmesine rağmen umudunu kaybetmedi. Kalan 4 maçı kazanacaklarına inandığını belirten Şenol Güneş, şunları söyledi:

"Bizim düşüncemiz dört maçta 12 puan almak. Önce puan kaybetmemek için elimizden geleni yapmalıyız. Gerisini rakip düşünsün. Rakibin puan kaybı üzerine kurgumuz olmayacak. Kazanacağımız 12 puana kilitlenerek bu savaşı sonuna kadar sürdüreceğiz. Lig sonunda her şeyin hesabını yapar ve masaya yatırırız. Ama şimdi bunları konuşmanın zamanı değil. Şimdi tam destek zamanıdır. Tahriklere kapılıp kavganın içine çekilmeye çalışılanların arasında yer almayalım. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor