Güneş” Şimdi onlar Bekleyecek”

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, vurdumduymaz tavırları nedeniyle Sapara ve Henrique’yi sildi.  Güneş dün akşam Orduspor ile oynanan ve Trabzonspor’un 4-1kazandığı karşılaşma sonrası Sapara ve Henrique ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.Güneş ka

Güneş” Şimdi onlar Bekleyecek”

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, vurdumduymaz tavırları nedeniyle Sapara ve Henrique’yi sildi.  Güneş dün akşam Orduspor ile oynanan ve Trabzonspor’un 4-1kazandığı karşılaşma sonrası Sapara ve Henrique ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Güneş karşılaşmanın 83.dakikada Burak’ın yerine oyuna dahil ettiği Henrique’nin oyuna girdikten sonra ki vurdumduymaz tavırları karşısında adeta isyan etti.

Henrique’nin yanı sıra Sapara’nın oyun içersindeki vurdumduymaz tavırlarına sinirlenen Güneş Henrique’yi yedek kulübesinin önüne çağırarak fırçaladı

Güneş Henrique’nin kendisine el-kol hareketleri ile kendine cevap vermesi üzerine çok daha sinirlendi

Basın toplantısında konuşan Güneş kendisine bu durumun sorulmasını üzerine ise çok sert konuştu. Güneş yüreğini ortaya koymayan futbolcuları affetmeyeceğini ifade ederek” Sapara’yı oyun alışımın nedenini söylüyorum. Yani gizlisi saklısı yok bu işin. İkisi de bekleneni veremedi.  Seyirci nezdinde olumsuzluğunu bu maçta da diğer maçlarda da zorlanmış olabilirler. Sakatlığı da olabilir ya da oynamadığı olabilir.

Daha iyi oynasın diye oyuna koydum. Maçtan sonra tamamen düşünce olarak kopmasını kabul etmediğimi kendisine söyledim. Hiçbir oyuncuyu o konuda affetmem. Cezasını çok ağır çekecek.  Bu sadece parasal değil.  Oyuncu olarak yüreğini, cesaretini, inancını, yaratıcılığını ve tekniğini, sahaya koymayan oyuncuyu affetmem.  Tabi bu anlaşılsın diye bekleyebiliriz, ama bundan sonra ben değil onlar bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler