Güneş sigarayı yasakladı

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına hazırlanmak için Antalya’da kampta bulunan Trabzonspor ve Beşiktaş’ın antrenman sahalarının yan yana olması ilginç görüntüleri de beraberinde getiriyor.Antrenmanlarını Gloria Oteli’nin sahasında yapan iki takım futbo

Güneş sigarayı yasakladı

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına hazırlanmak için Antalya’da kampta bulunan Trabzonspor ve Beşiktaş’ın antrenman sahalarının yan yana olması ilginç görüntüleri de beraberinde getiriyor.

Antrenmanlarını Gloria Oteli’nin sahasında yapan iki takım futbolcuları arasında sadece 30 metre bulunması ve her iki kulüpten de basın mensuplarına farklı kuralların uygulanması gazetecileri zaman zaman zor durumda bırakıyor.

 

Trabzonspor’u takip eden medya mensupları yasaklar nedeniyle zor şartlar altında çalışırken(!), hemen yanı başında Beşiktaş’ı takip edenler ise daha rahat bir ortamda çalışıyor.

GÜNEŞ SİGARAYI YASAKLADI

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, antrenman öncesi takımla kısa bir görüşme yaptıktan sonra bordo mavili takımı takip eden muhabirlerin yanına geldi ve uyarılarda bulundu. Şenol Güneş, futbolcuların çalıştığı yerle basın mensuplarının arasında yaklaşık 50 metre mesafe olmasına rağmen basına sigara yasağı koydu! Güneş, basın mensuplarının yanına gelerek, “Kolay gelsin arkadaşlar. Sizlerden bir ricam var. Burada sigara içmenizi istemiyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim” dedi.

BEŞİKTAŞ’DA PARTİ VAR

Trabzonspor’un 30 metre ötesinde çalışan Beşiktaş’ın antrenmanında ise bambaşka bir ortam var!.. Siyah beyazlı takımın antrenman yaptığı yerde basın mensupları için çay kahve servisi yapılırken, Trabzonspor’un antrenman sahasında ise nerdeyse su bile yok! Bu durum ise bordo mavili takımı takip eden Trabzon’un yerel muhabirleri haricinde Trabzonspor idmanına gelen gazetecilerin Beşiktaş idmanına kaçmasına (!) neden oluyor!..

 

ŞENER ESPRİYİ PATLATTI

İki takım arasındaki “yakınlaşma”nın bir başka zararını ise bugün Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener açıkladı. Sadri Şener espirili bir dille yaptığı açıklamada, “Beşiktaş ile yan yana sahalarda antrenman yapıyoruz. Dün akşam bizim yaptığımız idman basına kapalıydı, Beşiktaş’ın çalışması ise basına açıktı!.. Beşiktaş’ın antrenmanına gelen gazeteciler arkalarını döndüklerinde rahatlıkla bizim antrenmanımızı da takip edebilirdi.” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler