Güneş siftah yaptı

Bursaspor 2014-2015 Futbol sezonunun hazırlıklarına yeni teknik direktörü Şenol Güneş ile birlikte Özlüce Tesisleri’nde başladı. Sezonun ilk çalışmasına 26 futbolcu katıldı. Kadroda düşünülmeyen isimlerin başında yer alan kaleci Frey, başkan Recep Bölükba

Güneş siftah yaptı

Bursaspor 2014-2015 Futbol sezonunun hazırlıklarına yeni teknik direktörü Şenol Güneş ile birlikte Özlüce Tesisleri’nde başladı. 

Sezonun ilk çalışmasına 26 futbolcu katıldı. Kadroda düşünülmeyen isimlerin başında yer alan kaleci Frey, başkan Recep Bölükbaşı ve teknik direktör Şenol Güneş ile yaptığı görüşmelerin ardından çalışmaya katılmayıp salonda antrenman yaptı. Arjantinli Civelli takımla birlikte çalışırken, Taiwo’nun Bursa’ya gelmemesi dikkat çekti.

İdari Menajer Adil Cenkciler, “Frey salonda çalışıyor. Pinto ve Bangura izinli oldukları için gelmedi. Belluschi ile Fernandao izinli yarın yapılacak çalışmaya katılacak. Taiwo Bursa’ya gelmedi. Taşkın ile Oğuzhan bundan sonra çalışmalarını Vakıfköy tesislerimizde sürdürecek” dedi.

Bu arada Bursaspor yarın sabah ve akşam üzeri olmak üzere iki çalışma yaparak hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor