Güneş sahalara dönüyor mu?

Beşiktaş maçındaki olaylar sonrası, “Durumumu gözden geçireceğim” diyerek tribüne çıkma sinyali veren Şenol Güneş, baskılar sebebiyle geri adım attı.Ayrıca deneyimli hoca yeni polemikler doğmaması için ‘büyük prim’ işinin sezon sonuna bırakılmasını talep

Güneş sahalara dönüyor mu?

Beşiktaş maçındaki olaylar sonrası, “Durumumu gözden geçireceğim” diyerek tribüne çıkma sinyali veren Şenol Güneş, baskılar sebebiyle geri adım attı.

Ayrıca deneyimli hoca yeni polemikler doğmaması için ‘büyük prim’ işinin sezon sonuna bırakılmasını talep etti. Trabzonspor’un zor da olsa 3 puanla tamamladığı Beşiktaş maçında geceye damgasını vuran olay konuk ekip teknik direktörü Şenol Güneş’in itirazları neticesinde tribüne gönderilmesi oluştu. Deneyimli antrenörün bulunduğu protokol tribünü ikinci Trabzonspor golü sonrasında karışmış, Güneş de gergin anların tam ortasında kalmıştı. O gecenin faturası Bordo-Mavililer’in hocasına 2 maç ceza olarak dönerken, Şenol Güneş de, “Bundan sonrası için durumumu gözden geçireceğim” diyerek saha kenarında olmak yerine tamamen tribüne çıkma yönünde sinyaller verdi. Bu durum öncelikle futbolcular üzerinde şok etkisi yarattı. Cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçından sonra cezası bitecek olan Güneş’e öğrencilerinin, “Sakın bizi böyle bir dönemde yalnız bırakma hocam” baskısı yaparken, bizzat Başkan Sadri Şener’in de, “Sen bu takımın liderisin. Bize pes etmek değil, zorluklarla mücadele etmek yakışır” telkininde bulunduğu öğrenildi. Dört bir yandan gelen bu ‘mahalle baskısı’ da Karadeniz ekibinin patronuna geri adım attırdı. Güneş’in Avni Aker’deki Konya maçında saha kenarına dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

‘Kafaları karıştırmayalım’

Bu arada Trabzonspor kulislerinde sık sık dillendirilen ‘büyük prim’ konusunda da Güneş’in tavrı aşağı-yukarı belli oldu. Türk futbolunda daha önce de böyle prim mevzuları gündeme geldiğinde yaşananların asla olumlu sonuçlar doğurmadığı gerçeğinden hareket eden tecrübeli hocanın, “Şimdi yeni polemik cepheleri açmaya gerek yok. Kimse prim diye baskı yapmıyor. Ücretler zamanında ödensin yeter” diyerek fikir beyan ettiği edinilen bilgiler arasında

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor