Güneş PFDK'nın cezasına ne dedi?

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, PFDK'nın Beşiktaş maçında hakemle girdiği diyalog sonrası kendisine 2 maç men cezası vermesi nedeniyle sahada yerini alamayacak.Bu cezayı beklediğini ifade eden teknik direktör Şenol Güneş, "Beşiktaş maçında tribü

Güneş PFDK'nın cezasına ne dedi?

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, PFDK'nın Beşiktaş maçında hakemle girdiği diyalog sonrası kendisine 2 maç men cezası vermesi nedeniyle sahada yerini alamayacak.

Bu cezayı beklediğini ifade eden teknik direktör Şenol Güneş, "Beşiktaş maçında tribüne gönderildim. O an hakeme değil, pozisyona tepkim vardı. Ne söylediğimi bile hakem bana söyledi. Tribüne çıktıysam ceza almalıydım ve aldım da. Hiçbir zaman ayrıcalık beklemedim. Tribünde olmamın fazla etkisi olmayacaktır" dedi.

"HER ELEŞTİRİDEN PAY ÇIKARTTIM"

Güneş, sezon sonunda şampiyon olmaları durumunda şehrin önemli kazanımlar elde edeceğini de belirterek, "Şampiyon olmamız, Trabzon'a sosyo-ekonomik ve şehrin tanıtımı açısından çok önemli kazanımlar sağlayacaktır. Biz takım olarak her zaman sahada kalmak istiyoruz. Ben ve takımım hep bu yönde mücadele vereceğiz. Her eleştiriden pay çıkartırım.

Eğer bir görüşte küçükte olsa doğruluk payı varsa onu alırım. Ancak bazen sırf Şenol Güneş'e saldırmak, onu yok etmek için uğraşıyorlar. Beni yok etsen ne olacak? Ama burada Trabzonspor'a zarar verildiği asla göz ardı edilmemeli. Herkesi konuşalım, tartışalım, eleştirilelim ama birilerine kızıp Trabzonspor'a zarar vermeyelim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor