Güneş Milli takıma mı gidiyor ?

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç bir dizi incelemelerde bulunmak için Giresun'a geldi.Giresun Valiliği önünde törenle karşılanan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Vali Dursun Ali Şahin'i makamında ziyaret etti.  Vali Dursun Ali Şahin'in kapalı spor salo

Güneş Milli takıma mı gidiyor ?

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç bir dizi incelemelerde bulunmak için Giresun'a geldi.

Giresun Valiliği önünde törenle karşılanan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Vali Dursun Ali Şahin'i makamında ziyaret etti. 
 
Vali Dursun Ali Şahin'in kapalı spor salonu ile ilgili eksikleri sıralarken sözünü kesen Bakan Kılıç, kameraların önünde kesinlikle herhangi bir taahhütte bulunmadıklarını kaydetti. Bakan Kılıç " Giresun sportif anlamda son yıllarda kendini gösteren ön plana çıkan bir ilimizdir. Bu konuda Gençlikspor Genel Müdürlüğümüz, Valiliğimiz ve yerel yönetimler üzerine düşeni yaptığını görmekteyiz" diye konuştu. 
 
  
Bakan Suat Kılıç, valilikteki ziyaretinin ardından kapalı spor salonunu ziyaret etti.  
 
Bakan Kılıç, burada gelen gelen bir soru üzerine  Trabzonspor'dan istifa eden başarılı teknik direktör Şenol Güneş'in Milli Takım'da görev alıp almayacağını değerlendirdi.
Bakan Kılıç "Mevcut teknik direktörümüz Abdullah Avcı'nın zamana ihtiyacı olduğunu söyleyebiliriz.Biraz daha alt yapıya önem versek Milli Takım'a katılmak isteyenlerin önünü açma yönünde ve hedeflerine koysak sporda daha başarılı olacağımızı söyleyebiliriz. Şenol Güneş başarılı bir spor adamı. Türk futboluna emek vermiş başarıya taşımış bir isimdir. Aynı zamanda dostum arkadaşım olan Güneş, Trabzonspor'dan ayrılırken dinlenmek istediğini ifade etmiştir ve henüz bir talebi olmamıştır" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler