Güneş mi, Avcı mı, Denizli mi?

Gelecek sezonun planlarını yapan Bursaspor'da teknik direktör arayışları devam ediyor. Hikmet Karaman, Cristoph Daum ve son olarak da İrfan Buz'un teknik direktörlüğünü yaptığı Bursaspor'da takımın başına  büyük bir ihtimalle Şenol Güneş'in geleceği iddia

Güneş mi, Avcı mı, Denizli mi?

Gelecek sezonun planlarını yapan Bursaspor'da teknik direktör arayışları devam ediyor.

 Hikmet Karaman, Cristoph Daum ve son olarak da İrfan Buz'un teknik direktörlüğünü yaptığı Bursaspor'da takımın başına  büyük bir ihtimalle Şenol Güneş'in geleceği iddia edilirken, Abdullah Avcı ismi de kulislerde dolaşıyor. Yeşil Beyazlı yönetimin B planı ise Mustafa Denizli.

Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı dün İstanbul'da Şenol Güneş ve Abdullah Avcı ile bir görüşme yaptığı, Şenol Güneş'in bizzat kendisine Abdullah Avcı'nın ise temsilcisine teklif götürdüğü öğrenilirken, Abdullah Avcı'nın yüksek ücret ve uzun soluklu sözleşme talep ettiği öğrenildi.

Bursaspor Kulüp Başkanı Bölükbaşı bugün yönetim kurulu ile yapacağı görüşmede Şenol Güneş ve Abdullah Avcı ile yaptığı görüşmelerle ilgili yönetim kurulu arkadaşlarını bilgilendirecek.

Güneş ve Avcı'dan olumsuz yanıt gelmesi durumunda ise Yeşil Beyazlı yönetim diğer alternatif üzerinde yoğunlaşacak. Bursaspor'un B planını oluşturan isimse daha önce Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'da şampiyonluklar yaşamış Mustafa Denizli. Bölükbaşı yönetimi Azerbaycan'ın Hazar Lenkeran takımından istifa eden deneyimli çalıştırıcı ile bir görüşme gerçekleştirecek. Yeşil Beyazlı yönetim transferi ise takımın başına gelecek yeni teknik adamdan sonra netliğe kavuşturacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor