Güneş maçtan önce ne dedi?

 Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş deplasmanda oynanacak olan Elazığspor maçı öncesi yaptığı açıklamada kazanmak istediklerini belirterek" Ligin ikinci yarısında ilk haftasında evimizde oynadığımız Karabük maçını kaybettik Bizim için şok bir sonuçt

Güneş maçtan önce ne dedi?

 Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş deplasmanda oynanacak olan Elazığspor maçı öncesi yaptığı açıklamada kazanmak istediklerini belirterek" 

Ligin ikinci yarısında ilk haftasında evimizde oynadığımız Karabük maçını kaybettik Bizim için şok bir sonuçtu. Ligin ikinci yarısına iyi başlayamadık. Ancak hafta arasında  kupada kazanmamız bizi rahatlattı. Bugün zor bir maç bizi bekliyor.Ancak bu maçı kazanmak zorundayız.Hem bizim hem onlar için zor bir maç olacak

Rakibimiz Fener karşısında geçen hafta iyi oynadı. Kazanabilecekleri maçta 2 puan kaybettiler. Rakibimiz Elazığıspor hafta içi dinlendi, biz ise kupa maçı oynadık. Yılmaz Vural’ın gelmesi ile çıkış yakaladı. Onlar da lige tutunarak üst sıralara  tırmanmak istiyorlar. Bizde zirveyi bırakmak istemiyoruz. İki takım da 3 puan için oynayacak.Hak eden kazansın.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor