Güneş: Lille'yi yenersek...!

Trabzonspor’un yarın akşam Şampiyonlar Liginde Hüseyin Avni Aker Stadında karşılaşacağı Lille maçı öncesi Teknik Direktör Şenol Güneş ve Trabzonsporlu futbolcu basın mensuplarının karşısına çıktı.GÜNEŞ: “LİLLE MAÇINI KAZANIRSAK İBRE BİZE DÖNER” Trabzonspo

Güneş: Lille'yi yenersek...!

Trabzonspor’un yarın akşam Şampiyonlar Liginde Hüseyin Avni Aker Stadında karşılaşacağı Lille maçı öncesi Teknik Direktör Şenol Güneş ve Trabzonsporlu futbolcu basın mensuplarının karşısına çıktı.

GÜNEŞ: “LİLLE MAÇINI KAZANIRSAK İBRE BİZE DÖNER”
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarın akşam saat 21.45’te Lille ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi B Grubu maçı öncesi bir basın toplantısı düzenledi. Güneş, grubun ikinci maçına çıktıklarını vurgulayarak, “İnter deplasmanında iyi ağırlandık ve iyi sonuçla döndük.

Grubun ikinci maçını yapıyoruz. Başlangıçta son sırada gösterilirken şu anda ilk sırada gözüküyoruz. Karşılıklı bir birimizi tanıyacağız. Kazanmak istiyoruz. Kazanırsak çok büyük bir avantaj yakalayacağız. Lille’yi ve taraftarlarını iyi ağırlayacağız. Kazanmak için çok çalışacağız. Rakipte iyi oyuncular ve oturmuş bir kadroları var.

Bizim takım yeniden yapılandı, onlar ise oturmuş kadrolarını kullanacaklar. Özellikle deplasmanda iyi oynayan bir takım. Güzel futbol ve Fair - play ruhu içerisinde sahadan ayrılmak istiyoruz” dedi.

“GLOWACKİ, HENRİQUE VE COLMAN’A SONRADAN KARAR VERECEĞİZ” DEVAMI SAYFA 2'DE


Güneş, Glowacki, Henrique ve Colman’ın sakatlık durumlarının henüz belirsiz olduğunu da ifade ederek, “Glowacki nin durumu soru işareti, bugün kendisiyle ilgili bir karar vereceğiz. Henrique ise kadromuzda olacak, oynayıp oynayamayacağına sonradan karar vereceğiz. Aynı şekilde Colman’la da ilgili henüz net bir şey yok” diye konuştu.

Güneş, mücadelenin sonucunu oyuncuların sergileyeceği performansın belirleyeceğini de ifade ederek, “Seyircimizin de desteği oyuncularımızı ateşleyecektir. Lig sıkıştırılmış durumda. Bu kadar temponun olduğu dönemde yorgunluklarda var. Takımın temposunun düştüğü dönemde seyircinin devreye girmesini istiyoruz. Merak ve ilgisinden çok sevgilerini bekliyoruz” dedi.

“LİLLE MAÇI İNTER MAÇINDAN DAHA ZOR OLACAK” DEVAMI SAYFA 3'DE


Güneş, Lille maçının İnter maçına oranla daha zor geçeceğini de vurgulayarak, “İnter favoriydi ve bu bizim lehimize oldu. İnter’in sorunları vardı. Hoca değişikliği vardı. Lille de ise bunların hiç biri yok. Bu sene oturmuş bir kadroları var. Disiplinli oynuyorlar. Grupta kim favori derseniz İnter marka değeri olarak, Lille ise oyun olarak birinci gözükür. Şu anda biz birinciyiz sonuncu da olabiliriz. Yarın ki maçı kazandığımızda ibre bize döner. O yüzden yarın ki maçın İnter maçından daha zor olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“LİLLE VE BİZ SON DAKİKALARDA GOL YİYORUZ”
Güneş, “Lille son dakikalarda gol yiyor, bunla ilgili bir şey söylemek ister misiniz?” şeklindeki soruya ise, “Aynı şey ligde bizde son dakikalarda goller yiyoruz. O yüzden bu soruya rahat cevap vereceğim. Bunların bir ölçü olacağını düşünmüyorum. İnter maçında sonlara doğru gol attık. Şartlar ne olursa olsun motivasyon Şampiyonlar Ligi’nde farklı oluyor. Lille, CSKA’dan ve son hafta ligde son dakikalarda gol yedi. Görüntü olarak hem biz hem Lille son dakikalarda gol yiyen takımlarız. İnşallah yarın da son dakikalarda goller yerler ve biz kazanırız” dedi.

Güneş, Burak Yılmaz’ın yokluğunda sistemin değiştiğini de söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor