Güneş: Ligimize dönelim

Şampiyonlar Ligi'nde grup liderliğini elinde tutan Trabzonspor'da lige dönüşün bu kez sıkıntılı olmaması için Şenol Güneş düğmeye bastı.Deneyimli hoca, “Bu enerjiyi düşürmemek için kazanma geleneği sürmeli” mesajını veriyor.Ülkemizi temsil ettiği Şampiyon

Güneş: Ligimize dönelim

Şampiyonlar Ligi'nde grup liderliğini elinde tutan Trabzonspor'da lige dönüşün bu kez sıkıntılı olmaması için Şenol Güneş düğmeye bastı.

Deneyimli hoca, “Bu enerjiyi düşürmemek için kazanma geleneği sürmeli” mesajını veriyor.

Ülkemizi temsil ettiği Şampiyonlar Ligi’nde ilk 2 maç sonunda 4 puanla İnter ve Lille’i geride bırakıp grup liderliğine kurulan Trabzonspor’da teknik heyet takımı lige konsantre edebilmek için büyük çaba harcıyor.

Daha önceki İnter galibiyetinden sonra Süper Lig’de sıkıntılı sonuçlar alan Bordo-Mavililer’de bu kez benzer sorunların oluşmaması için Şenol Güneş ilk telkinlerini yaptı.

“İyi bir hava yakaladık ve bu enerjiyi düşürmemek adına en üst düzeyde işler çıkartmayı sürdürmeliyiz” mesajlarını veren Karadeniz temsilcisinin hocası, ligde ilk haftalarda kaybedilen puanların telafisi için de artık iç-dış saha ayrımı yapmadan yola devam etmeleri gerektiğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor