Güneş kütüphanesi açıldı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, İstanbul Esenler'de kendi adını taşıyan kütüphanenin açılışına katıldı. Açılıştan önce öğrencilerle söyleşide bulunan Güneş, okumanın değerini ve önemine dikkat çekti.Esenler Endüstri Meslek Lisesi’ndeki kütüphane

Güneş kütüphanesi açıldı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, İstanbul Esenler'de kendi adını taşıyan kütüphanenin açılışına katıldı. Açılıştan önce öğrencilerle söyleşide bulunan Güneş, okumanın değerini ve önemine dikkat çekti.
Esenler Endüstri Meslek Lisesi’ndeki kütüphanenin açılışını yapan Şenol Güneş'e öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Geçen hafta oynanan Galatasaray maçında Burak Yılmaz’a Trabzonsporlu taraftarların gösterdiği tepkinin sebebinin soran bir öğrenciye tecrübeli teknik adam, "Gönlümüz isterdi ki Burak Yılmaz Trabzonspor’da kalsaydı. Lakin şartlar itibarı ile ayrılmıştır. Bizde iyi işler yapmış ve başarılı olmuş bir oyuncudur. Artık Galatasaray’ın oyuncusudur. Gösterilen tepkinin asıl sebebi takımdan ayrılışını hazmedememeleridir. Burak’a kısmen kızanların tepkisinin doğru olmadığını düşünüyorum. Ama bunlar duygusal tepkilerdir. Zaten 25 bin seyirciden 50 ya da 100 kişi bu durumu abarttı. Onları da anlamak gerek” cevabını verdi.

"TRABZONSPORLU TARAFTARLAR BURAK’I ÇOK SEVERLER"
Burak’ın Trabzonspor’da oynarken taraftarların onu çok sahiplendiğini belirten Güneş, "Burak’ın takımımızdan ayrılması, yönetimimizin ve futbolcunun ayrı görüşlerde olması sonucu ortaya çıktı. Karşılıklı beklentiler farklıydı. Bu her kulüpte olabilir. Olumsuz bir tezahüratla oyuncunun oynamasına engel olabilirsiniz ama fiili bir hareketle çirkin bir görüntü yapmak o takıma ve o topluma zarar verir. Bütün seyirciye baktığımız zaman olumsuz bir şey görmüyoruz ama arada birkaç taraftar çıkıp bütün güzelliği değiştirebiliyor” ifadelerini kullandı.
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'e Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu tarafından bir plaket verildi. Daha sonra Şenol Güneş, kendi ismi verilen kütüphanenin kurdelasını keserek açılışı gerçekleştirdi. Kütüphaneyi çok beğendiğini söyleyen Güneş, daha sonra küçük hayranlarıyla hatıra fotoğraf çektirerek, birçok Trabzonspor taraftarının da formasını imzaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor