Güneş kupada çeyrek finalde

Şenol Güneş'in Teknik Direktörlüğünü yaptığı Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası saon 16 maçında karşılaştığı İstanbul Başakşehir'i mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu mücadelesinde Bursaspor sahasında Başakşehir ile karşı k

Güneş kupada çeyrek finalde

Şenol Güneş'in Teknik Direktörlüğünü yaptığı Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası saon 16 maçında karşılaştığı İstanbul Başakşehir'i mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu mücadelesinde Bursaspor sahasında Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan ve normal süresi 0-0, 120 dakikası ise 1-1 sonuçlanan mücadeleyi, Bursaspor penaltılar sonucunda 4-3 kazandı.

Karşılaşmanın 90 dakikalık bölümünde iki takım da kontrollü oyunu tercih ederken fazla pozisyon bulamadı. Sahada daha etkili görünen Bursaspor da, 56. dakikada Fernandao ile bir penaltı atışından yararlanamadı.

Uzatma dakikaları başlar başlamaz ataklarını sıklaştıran yeşil-beyazlı ekip, 92. dakikada Şamil Cinaz ile öne geçerken, Başakşehir 97. dakikada Mehmet Batdal ile cevap verdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele penaltılara kaldı.

Başakşehir'de Visca, Epureanu penaltı vuruşlarını gole çevirirken; Mehmet Batdal, Alparslan ve Gençer ise atıştan yararlanamadı. Bursaspor'da ise penaltı atışlarında başarılı olan isimler Holmen, Fernando, Josue olurken, Belluschi, Civelli ise ağları bulamadı.

Bu sonucun ardından Başakşehir Türkiye Kupası'nda veda etti, Bursaspor ise Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu'nun ardından çeyrek finale adını yazdıran 3. takım oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor