Güneş: Korktuğum bir maçtı

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligde Gençlerbirliği'ni 3-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Top kullanma özelliğimizi bu maçta gösteremedik. Bu maç korktuğum, çekindiğim bir maçtı. Alınan 3 puan için bütün oyuncularımı kutluyorum, t

Güneş: Korktuğum bir maçtı
Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligde Gençlerbirliği'ni 3-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Top kullanma özelliğimizi bu maçta gösteremedik. Bu maç korktuğum, çekindiğim bir maçtı. Alınan 3 puan için bütün oyuncularımı kutluyorum, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. 
 
Başarılı teknik adam, maçın ardından şunları söyledi: "Maçtan önce duayen sanatçı Müzeyyen Senar'a rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Çok sevdiğim bir sanatçıydı. Bugün kazanmak için sahaya çıktık. Oyunu forsa ettik. Rakip de kontratak oynamak istedi, bu beklediğimiz bir şeydi. İlk yarıda direncini ortaya koydu. Ama oyuncularımızın kazanma hırsı devam etti. Bireysel performans olarak beklediğimizin altında kalan oyuncular oldu. Bir de top kullanma özelliğimizi bu maçta gösteremedik. Bu maç korktuğum, çekindiğim bir maçtı. Alınan 3 puan için bütün oyuncularımı kutluyorum, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Daha keyifli maçlar izletmeliyiz."
 
Güneş, hakemle ilgili bir soruya ise "Hakem hakkında bir şey söylemek istemiyorum. Her iki takımın da lehine ve aleyhine kararlar verdi. Diğer maçlara göre bu normaldi." cevabını verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler