Güneş konuşmuyor

Trabzonspor Kulübü, Şenol Güneş'in yaptığı yazılı açıklamadan sonra hiç konuşmadığını kaydetti.Kulüpten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Kulübümüzün Teknik Direktörü Şenol Güneş’in 7 Mart 2011 tarihinde yaptığı yazılı açıklamada ısrarla vurgulamasın

Güneş konuşmuyor

Trabzonspor Kulübü, Şenol Güneş'in yaptığı yazılı açıklamadan sonra hiç konuşmadığını kaydetti.

Kulüpten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Kulübümüzün Teknik Direktörü Şenol Güneş’in 7 Mart 2011 tarihinde yaptığı yazılı açıklamada ısrarla vurgulamasına rağmen medyada halen kendine atfedilen demeçler yer almaktadır.

Bahsedilen tarihten sonra Sayın Güneş hiçbir basın mensubuna demeç vermemiştir. Yeni bir karara kadar da kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyduğu taktirde bunu web sitemiz aracılığıyla yazılı olarak yapacaktır. Bu vesileyle medya mensuplarının konuya hassasiyet göstermelerini diliyor, kamuoyunun bunun dışındaki bilgilere itibar etmemesini bekliyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler