Güneş Kocaman'a kin tutmuş!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman Buca yenilgisini değerlendirirken, Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş'e de cevap verdi.Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bucaspor karşısında aldıkları 3-2 mağlubiyetin ardından düzenlediği basın top

Güneş Kocaman'a kin tutmuş!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman Buca yenilgisini değerlendirirken, Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş'e de cevap verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bucaspor karşısında aldıkları 3-2 mağlubiyetin ardından düzenlediği basın toplantısında kötü bir oyunla, kötü bir sonuç aldıklarını ifade ederek, "Grupta ilk maçı da kaybetmiştik. Çok fazla söylenecek bir şey yok. İlk yarıda ilk 15 dakikadan sonra takım istop etti. Ondan sonra daha fazla Bucaspor oyununu seyretmek zorunda kaldık. İkinci golü yedikten sonra, bu skoru ikinci yarı bu takımın temizlemesi gerekiyordu. Bu inançla çıktık. İlk 15 dakika iyi bir periyottu. Baskımızı artıracağımız anda kalemize gelen top gol oldu. Geriye düşünce son 10-15 dakika uzun toplar, şuursuz bir baskının olduğu bir maç oldu. Kayıplardan ve kötü oyunlardan sonra yapılan çoğu iş son derece olumsuz olarak addedilir. Bu maçı seyrettikten sonra ne kadar, nerelerde hata yaptığımızı göreceğiz" dedi.

BU KADAR KİN TUTACAĞINI BEKLEMEZDİM

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in açıklamalarıyla ilgili bir soru üzerine ise Kocaman, "Şenol hoca benim değer verdiğim ve sempati biriktirdiğim bir insandı. Ama bu kadar zaman boyunca bana bu kadar kin biriktirdiğini açıkçası düşünmemiştim. Şahsıma yönelik, çok aşağılayıcı dille yaptığı açıklamalar beni çok yaraladı. Ağır da olsa eleştiriler, çok fazla önem vermem genelde. O aşağılayıcı dil beni çok yaraladı. Bu nedenle ona yanıt vermek çok fazla istemiyorum. Söylediklerimin ne olduğunun farkındayım. Bunun içine Trabzonspor'u asla sokmamıştım. Hakemlerin standardının düzelmesi adına söylemiştim. Şenol hoca, başkanları ve Trabzonlular üzerine alınmasın. Biraz da rahatsız olduklarını gösteriyor, bu bir tarafıyla" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor