Güneş Kocaman'a cevap verdi

Trabzonspor'un Kardemir Karabükspor'u 3-0 yendiği maçın ardından ev sahibi takımda teknik direktör Şenol Güneş çarpıcı açıklamalar yaparken Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a da yanıt verdi.İşte Güneş'in açıklamaları;"Ligin ilk yarısının son maçı

Güneş Kocaman'a cevap verdi

Trabzonspor'un Kardemir Karabükspor'u 3-0 yendiği maçın ardından ev sahibi takımda teknik direktör Şenol Güneş çarpıcı açıklamalar yaparken Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a da yanıt verdi.

İşte Güneş'in açıklamaları;

"Ligin ilk yarısının son maçını oynadık. Kazanmak istiyorduk ve kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum ve taraftara da teşekkür ediyorum. 2010 yılında gayet iyi futbol oynadık. Her geçen gün hem anlayış olarak hem de oyun olarak iyiye giden bir takımız vardı. Aldığı toplarla çabuk çıkmaya çalışan bir takımla oynadık. Bizde ilk yarıda özellikle tempolu oynayamadık ve pas yamadık. İkinci yarıda bu konuda daha başarılı olduk ve bana göre hak ettiğimiz bir sonucu aldık. Belki sonuç olarak 3 - 0 olmayabilirdi. Bugün sabırlı oynadık ve bunu başardık. Bu maçta puan da verebilirdik. Bunlar normaldir. Kaybettiğiniz zaman güçlü, kazanınca zayıf diyoruz. Bu anlayışla sahaya geldiğimiz zaman sahaya geldiğimizde Trabzonspor iyi oynayacak rakibi ezecek bilinci oluşuyor. İlk başlangıçta bunlar olmayınca eleştiriye başlıyoruz. Ama seyirci bu tuzağa düşmedi" diye konuştu.

"KAFAMIZI KARIŞTIRIP, GÜNDEMİMİZİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORLAR"

Güneş, Aykut Kocaman'ın hakemlerin son haftalarda Trabzonspor lehine verdiği penaltılarla ilgili yaptığı açıklamaya da cevap vererek, "Hakem baskısıyla, Trabzonspor iyi oynamıyor veya çok iyi oynuyor diyip tam dersi bir anlayışla bizim kafamızı karıştırıp gündemimizi değiştirmeye çalışıyorlar. Bunlara ortak olmak istemiyoruz. Bu sadece Aykut'un açıklaması değil, genel bir anlayıştır. Önde giden bir takımı saha dışında geri çekmeye çalışırlar. Bu ilkel bir anlayıştır ama Türkiye'de maalesef var. Biz futbolumuzla yarışmak istiyoruz. Bugün rakibe karşı iyiydik ama futbol olarak daha iyi olmamız gerekiyor" dedi.

"BİZİ KİMSE BİR TARAFA ÇEKMEYE ÇALIŞMASIN"

Güneş, mükemmel bir takım olmadıklarını da vurgulayarak, "Biz mükemmel değiliz. Futbol oynayan bir ekibiz ve her geçen gün iyiye gidiyoruz. İlkeli prensipli bir takım olmak istiyoruz. Bizi Barcelona ile kıyaslamayınız. Eğer yarıştırırsanız o zaman maddi manevi olarak bize karşılığını verin. İlk yarıda aldığımız puanlar iyiydi ama yeterli değildi. Trabzonspor'un şampiyonluğu garanti değil. Şu anda ilk üç için avantaj yakaladık ve ikinci yarı şampiyonluğu kovalayacağız. Bizi kimse bir tarafa çekmeye çalışmasın" dedi. Güneş, "Sadri Şener sürekli şampiyonluktan bahsediyor. Siz ise konuşmuyorsunuz. Bir fikir ayrılığı mı var?" şeklindeki soruya ise, "Kulübün patronu Sadri Şener'dir ve onun dediği olur. Bizde iki başlılık hiçbir zaman olmadı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor