Güneş: "Kazanmak zorundayız"

Avrupa kupalarına katılmak için avantaj yakalamak istiyor. Fenerbahçe karşısında geçen hafta sezonun en etkisiz futbolundan birini oynayarak sahadan 2-0 mağlup ayrılan Trabzonspor, tüm planlarını kazanmak üzerine yaptı. Fenerbahçe karşısında defans ağırlı

Güneş: "Kazanmak zorundayız"

Avrupa kupalarına katılmak için avantaj yakalamak istiyor. Fenerbahçe karşısında geçen hafta sezonun en etkisiz futbolundan birini oynayarak sahadan 2-0 mağlup ayrılan Trabzonspor, tüm planlarını kazanmak üzerine yaptı.

 

Fenerbahçe karşısında defans ağırlıklı oynadığı için eleştirilen teknik direktör Şenol Güneş ise takımının en büyük gol silahı Burak Yılmaz'ın burnunun kırılması nedeniyle sıkıntıya girmişti. Burak'ın oynamaması halinde Güneş, bu oyuncunun yerine Henrique'ye görev vermesi bekleniyor.  Fenerbahçe karşısında formsuz görüntü veren Alanzinho ve Celustka'yı yedekte bırakılabileceği öğrenildi.

 

Defansı Serkan, Giray, Mustafa ve Cech dörtlüsünden oluşturacak olan Şenol Güneş, orta sahada Alanzinho'nun yerine Adrian'a görev vererek Beşiktaş karşısında topa daha fazla sahip olmayı amaçlıyor.

 

Fenerbahçe maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Volkan'ın Beşiktaş maçında yeniden formasına kavuşması beklenirken Güneş, ileride Olcan'ı Henrique'nin yanında oynatacak.

Güneş, yaptığı toplantıda oyuncularına Şampiyonlar Ligi umudunu büyük ölçüde yitirdikleri için en azından UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak için bu maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

 

DERBİYE BAYANLAN FUL ÇEKTİ

Trabzonspor'un normal sezonda Fenerbahçe ile oynadığı maçta çıkan olayların ardından 2 maç seyircisiz oynama cezası aldığı için sadece kadın ve 12 yaş altı çocukların izleyebileceği Beşiktaş maçına taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Stadyum gişelerinden iki gündür dağıtılan davetiye niteliğindeki 24 bin 800 biletlerin hepsi tükendi.

  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor