Güneş: Kaos adaletle çözülür

Belek'teki Gloria Golf Resort Hotel'de devam eden TSYD 52. Yıl Sporun Zirvesi Semineri'nde "Anadolu'nun Feryadı" başlıklı oturuma katılan teknik direktörlerden Trabzonspor'un efsane hocası Şenol Güneş derslik açıklamalar yaptı. Şenol Güneş, "İmkanlar ve e

Güneş: Kaos adaletle çözülür
Belek'teki Gloria Golf Resort Hotel'de devam eden TSYD 52. Yıl Sporun Zirvesi Semineri'nde "Anadolu'nun Feryadı" başlıklı oturuma katılan teknik direktörlerden Trabzonspor'un efsane hocası Şenol Güneş derslik açıklamalar yaptı.
 
Şenol Güneş, "İmkanlar ve ekonomik değerler arttıkça mutsuzluklar artıyor. Bu sadece futbol için geçerli değil hayatın her alanında her sektörde böyle" diyerek, futboldaki kaosların, sorunların ancak adaletli yönetim ve uzun vadeli doğru eğitimden geçtiğini söyledi.


"Adalet ve dürüst eğitimin olmadığı yerde biz daha çok konuşuruz" diyen Güneş, "Şimdi akvaryum kirli, o suyun içine girmek istemiyoruz. Akvaryumun suyunu temizlemeliyiz. Gündem konuları bize atılan yemlerdir. Örneğin 14 futbolcu kararı gereksiz, en son konuşulması gereken konu. Niye 14, serbest yap. 11'e11 oynuyoruz. Özellikle 14 rakamı veriliyor. Niye 11 değil, 13 değil. 14 diyor ama detaylandırıyorlar. Borcun varsa yabancı transfer yapamazsın diyorlar. Bu bizim önümüze atılmamalı. Bugünkü transfer sisteminde futbol gelişmez. Kurbanlık koyun gibi bir antrenör gider bir antrenör gelir. Tartışmayan, özgür konuşamayan bir toplum gelişemez. Fikir kavgaları olmalı. En doğruyu bulmak için tartışılmalı, fikirler çarpışsın ama sonunda ana fikir bulunur" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor