Güneş: İmajı zedeleyenler var

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu.Güneş, "Bugün hakettiğimiz bir sonucu aldık. Galibiyetle 3 puanı aldık ama 2 oyuncuyu da kaybettik. Bu üzüntü verici. Futbol içinde hatalar, yanlışlar, şansızlıklar var. İlk yarıda çok pozisy

Güneş: İmajı zedeleyenler var

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu.

Güneş, "Bugün hakettiğimiz bir sonucu aldık. Galibiyetle 3 puanı aldık ama 2 oyuncuyu da kaybettik. Bu üzüntü verici. Futbol içinde hatalar, yanlışlar, şansızlıklar var. İlk yarıda çok pozisyon bulduk, üst üste goller de geldi. İkinci yarı rakibin pozisyonları vardı. Golde buldular. Biz bu zamana kadar futbolun oyun olduğunu biliyoruz. 

Bugüne dek emek vererek geldik, yarın da emek vericez. Aldığımız puanları hakettiğimizi düşünüyorum. Özellikle son dakikalarda bulduğumuz gollerden dolayı eleştiriler yapılıyor. Bizim asıl şansızlığımız galibiyet golünün maçın son dakikasına kalması. Bu imajı işleyen bazı arkadaşlar var. Onları sağduyulu ve tarafsız olmaya davet ediyorum.

Biz bunun ne amaçla yapıldığını biliyoruz. Ama 1 hafta daha var. Biz son hafta kazanmak isteyip puanımızı 82 yapmak amacındayız. Keyif alan keyif veren bir takım görüntüsünü herkese göstermeye çalışacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor